MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya seçim çalışmaları kapsamında Olur ve köylerini ziyaret etti.
MHP adayları, Olur ilçesi ziyaretine partinin seçmen iletişim merkezinde partililerle bir araya gelerek başladı. Daha sonra kaymakamlık, ilçe emniyet müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarına ziyarette bulunan Aydın ve Kaya esnaf ziyaretlerinin ardından köylere geçti.
Altunkaya, Taşgeçit, Beğendik, Soğukgöze, Aşağıçayırlı, Yukarıçayırlı, Filizli, Aşağı Karacasu ve Yukarı Karacasu köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip dertlerini dinleyen MHP adayları, seçmenden 7 Haziran seçimleri için destek istediler.
Diğer tüm ilçelerde ve özellikle köylerinde olduğu gibi Olur’da da en büyük sıkıntının altyapı, yol ve su sorunlarının olduğunu dile getiren MHP adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Bu sorunlara el atılmamışken Olur ilçesi köylerine yapılan kamelyaları ise "dağ fare doğurmuş" vecizesiyle ifade edilebilir. Artık bu milleti seçim dönemi göz boyamalarla kandırmaya çalışmanın faydası olmayacaktır. Olur ilçemiz ve tüm Erzurum 7 Haziran’da sandıkta bütün bunlara gereken cevabı verecektir” diye konuştu.