Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı Gökhan Arslan, 30 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen MHP mitinginin ardından seçim çalışmalarını hızlandırdı.
Sabah saatlerinde Tortum’a giriş yapan Arslan, Tortum İlçe Başkanı Aziz Keleş ve beraberindeki heyet ile birlikte Tortum Şelalesi ve Yedigölleri ziyaret etti. Hafta sonunu piknik yaparak geçiren vatandaşlar Arslan’ı seçim çalışmalarında gösterdiği performanstan ötürü tebrik ettiler. Yaşlı bir teyzenin Arslan’a gösterdiği ilgi ise MHP’nin genç adayını duygulandırdı.
Tortum Şelalesi ve Yedigöllerin ardından Tortum’un Pehlivanlı, Bağbaşı, Serdarlı ve Konak Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluşup sohbet eden Arslan vatandaşları Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte yürümeye davet etti.
Erzurumlulara MHP mitingine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Arslan, “Düzenlediğimiz açık hava toplantısı göstermiştir ki; Dadaşlar Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte yürüyecek. Genel Başkanımızı dinlemek için İstasyon Meydanı’nı dolduran vatandaşlar zorlamayla gelmedi o meydana, hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bu teveccüh 7 Haziran günü sandığa yansıyacak ve artık bu kötü gidişe bir son verilecek.” dedi.