AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı olan ancak listede yer bulamayan Arif Karadağ, “Aday listesinde bulunmuyor oluşumuz, partimize ve milletimize hizmet etmekten bizi elbette geri bırakmayacak. Halkımızın da, partimizin de emrindeyiz” dedi.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren bir işletmeci ve aynı zamanda profesyonel kayakçı olan Arif Karadağ, AK Parti’nin kesinleşen aday listesiyle ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Karadağ, “Adaylarımız Erzurum’a hayırlı, uğurlu olsun. AK Parti, yine bir ak kadro ile Erzurum’un hizmetine amade olacak. Biz de partimizin bir neferi olarak hizmet etmeye, millet iradesinin bir kez daha tecelli etmesi için koşmaya ve koşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Arif Karadağ, “Listemizde, Sayın Efkan Ala gibi, Türkiye’yi çok çetin bir süreçte omuzlayan, derin ve karanlık güçlerle mücadele etmiş bir isim var. Sayın Adnan Yılmaz gibi, bürokrasiyi ve devleti yakından tanıyan bir emanet ehli var. Sayın İbrahim Aydemir gibi, tarifi kesinlikle Erzurum demek olan ve Erzurumluluk terbiyesiyle yoğrulmuş has bir Dadaş var. Sayın Abdurrahim Fırat gibi, toprağına bağlı, sevilen ve hatırı sayılan bir hukuk adamı var. Sayın Zafer Tarıkdaroğlu gibi, genç, enerjik ve dinamik bir kardeşimiz var. Sayın Zehra Taşkesenlioğlu gibi başarılı ve kariyerinin zirvesinde bir bacımız var. Bu ak kadro ile inşallah partimiz 7 Haziran’daki seçimlerde de ipi göğüsleyecek ve milletimizin desteği sayesinde yine tek başına iktidar olacaktır” dedi.
Öte yandan Arif Karadağ, açıklamasında; “Arif Olan Anlar” sloganıyla çıktığı aday adaylığı yolunda kendisine destek veren herkese teşekkür etti.