Türkiye Halk oyunları Federasyonu faaliyet programında bulunan ve uyuşturucuya karşıyız halk oyunlarına bağımlıyız sloganından Kars ilinde yapılan barlar Grubu yarışmalarına Palandöken Belediyesi Halk Oyunları takımı damgasını vurdu.
İl birinciliği elde ederek Kars’ta yapılan barlar grubu yarışmaların da Erzurum’u temsil eden Palandöken Belediyesi Halk Oyunları takımı Barlar Grubu iller arası halk oyunları bölge yarışmaları birinci gününde minikler ve yıldızlar kategorilerinde geleneksel düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarında şampiyon elde ederek adını Türkiye Finallerine yazdırdılar.
BAŞKAN BULUTLAR, BU BÜYÜK BAŞARIYI KUTLADI…
Türkiye Halk oyunları Federasyonu organizasyonun da Erzurum il birinciliği elde eden Palandöken Halk Oyunları takımı Kars ilin de yapılan ikinci organizasyon da da birincilik elde ederek adını Türkiye Finallerine yazan Palandöken Belediyesi Halk Oyunları Takımını kutlayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Kültürümüzün önemli bir parçasını oluşturan halk oyunları dalın da alınan bu büyük başarıdan dolayı tüm oyuncularımı ve hocalarımı kutluyorum. Palandöken Belediyesini adının Türkiye finallerine yazılması güzel ve anlamlı bir duygu. Türkiye Finallerinde de oyuncularımdan dereceler bekliyorum.