Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına kent merkezinde çeşitli noktalarda kurulan Ak noktalarda devam etti. Tarıkdaroğlu seçime sayılı günler kala vatandaşlara çağrıda bulundu: “Sizlere güveniyoruz. Son söz sizlerindir. İstikrar için, büyüme için son sözü söylemenizi istiyoruz.”
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Tarıkdaroğlu, gününü Ak Noktalara ayırdı. Tarıkdaroğlu, ilk olarak Hilalkent’te bulunan Ak Noktayı ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ak Partili genç aday, daha sonra Şükrüpaşa’da bulunan Ak noktayı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Tarıkdaroğlu, son olarak Cumhuriyet Caddesi ve Havuzbaşı kent meydanında bulunan Ak noktaları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
“YENİ TÜRKİYE SİZİN BİR OYUNA BAĞLI”
Vatandaşlarla seçimin önemi hakkında konuşan genç aday, Yeni Türkiye’yi anlattı.. Tarıkdaroğlu, “Seçime artık birkaç gün kaldı. Bu son virajda sizlerden Erzurumlu vatandaşlarımızdan 6’da 6 istiyoruz. Bu önemli seçimde sandığa gidin, sandığa gitmeyen hiç kimse kalmasın. Bu Erzurum’a yapılacak hizmetler içinde bizlerin elini de güçlendirecektir. Bu seçimlerde vereceğiniz oy, istikrarın, güvenin ve huzurun devamı açısından çok önemli. Unutmayın yeni Türkiye sizin bir tek oyunuza bağlı. Sizlere güveniyoruz. Son söz sizlerindir. İstikrar için, büyüme için son sözü söylemenizi istiyoruz.” dedi.