Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, Erzurum’da 6’da 6 çıkarmak istediklerini hatırlatarak, “Sizlerin desteğiyle şehrimizde 6 vekil adayımızı da meclise taşıyacağız.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmalarına Ilıca ilçesinde devam etti. Ilıca ilçesinde, Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan ile birlikte esnafı gezen Tarıkdaroğlu, esnafın sorunlarını dinledi. Ziyarette Ak Partinin çalışmalarını da anlatan Tarıkdaroğlu, Ak Partinin ülkeyi kaosa sürüklenmekten kurtardığını bildirdi. Erzurum’da 6’da 6 çıkarmak stediklerini yineleyen genç aday, vatandaşların desteklerine ihtiyacı olduklarını kaydetti.
Ziyarette vatandaşlar Aziziye Belediye Başkanı Orhan’a da çözülmesini istedikleri bazı sorunları aktardı. Orhan, sorunlar üzerinde çalışmaların başladığını ve ilerleyen günlerde sonuç alınacağının müjdesini verdi. Ziyarette öğrencileri de dinleyen Tarıkdaroğlu’na ulaşım ile ilgili ek seferlerin konması istendi. Tarıkdaroğlu’da seferlerin öğrencilerin ders saatlerine göre düzenlendiğini hatırlatarak ihtiyaç dahilinde ek seferler konacağını söyledi.
Tarıkdaroğlu, Ilıca seçim irtibat merkezini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşların Tarıkdaroğlu’na ilgi gösterdiği gözlenirken birçok vatandaşta genç aday ile hatıra fotoğrafı çektirdi.