AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ak Partili genç aday, birçok mahalleyi ziyaret ederek yeni anayasaya vurgu yaptı. Tarıkdaroğlu, “Başkaları gelir burada konuşur, biz ise yaparız. Bugünlerde vatandaşlarımızın da çok sevdiği bu sloganı sürekli duyar olduk.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, Şükrüpaşa semtindeki esnafları ziyaret etti. Esnafların istek ve şikâyetlerini dinleyen Ak Partili aday, kendisine yöneltilen sorulara cevap vererek esnafın da belirtilen sorunlar hakkındaki çözüm önerilerini dinledi. Ziyaretine taksicilerle sohbet ederek devam eden Zafer Tarıkdaroğlu, taksicilere dolmuş taksi projesi hakkındaki fikirlerini sordu.
‘BU ANAYASA KALKARSA TÜRKİYE ŞAHA KALKAR’
Tarıkdaroğlu, daha sonra Cumhuriyet Caddesi’ndeki Ak Parti standına gelerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Genç aday, vatandaşlara Ak Parti’nin projelerini anlattı. Tarıkdaroğlu’na büyük ilgi gösteren vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. Tarıkdaroğlu, buradan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile birlikte Gürpınar mahallesini ziyaret etti.. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’ta vatandaşlara, belediyenin yapmış olduğu ve yapacağı projeleri paylaştı. Ali Korkut vatandaşlara, “Bu anayasa kalkarsa Türkiye şaha kalkar.” dedi.
‘BİZ KAZANDIKÇA HALKIMIZ KAZANIYOR’
Ak Partili aday Zafer Tarıkdaroğlu, Türkiye’nin geldiği noktayı anlatarak, “Başkaları gelir burada konuşur, biz ise yaparız. Bugünlerde vatandaşlarımızın da çok sevdiği bu sloganı sürekli duyar olduk. ‘Onlar konuşur, Ak Parti yapar.’ diye halkımız sürekli bizlere bırakın konuşsunlar bizim tarafımız belli siz hizmet yapıyorsunuz diyorlar. Biz kazandıkça halkımız kazanıyor. Yeni anayasamızı da yaparak utanç anayasasını tarihe karıştıracağız.” ifadelerini kullandı.
Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına Kırmızıtaş mahallesinde devam etti. Mahallelilere iç güvenlik paketi hakkında da bilgi veren genç aday, daha sonra mahallelilerin sorunlarını dinledi.