Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TFF Bölge Müdürü Metin Codur ve GHSİM Şube Müdürleri UEFA Güncelleme Kursları’nı ziyaret etti. Taşkesenligil, “Erzurum’un Yüksek İrtifa Kamp Merkezi olması için tüm futbol adamlarına görev düşmektedir” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından Erzurum’da başlatılan üç UEFA güncelleme kursu tüm hızıyla sürüyor. Xanadu Otel ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Futbol Sahaları’nda gerçekleştirilen UEFA güncelleme kursuna toplam 72 antrenör katılıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürleri Güngör Şenses, Yaşar Elen ve TFF Bölge Müdürü Metin Codur kursları ziyaret etti. Kurs eğiticilerine ve kursiyerlere baklava ikram eden Taşkesenligil ile şube Müdürleri antrenörlere başarı dileğinde bulundu.
İLK KEZ BİR GHSİM MÜDÜRÜ KURSU ZİYARET EDİYOR
Erzurum’da UEFA Lisans Gücelleme Kursu’nu Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’in ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk duyan kurs eğiticileri ilk kez bir GHSİM müdürünü kursu ziyaret ettiklerini gördüklerini ve bundan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Kurs hocalarından Coşkun Süer, “Onlarca UEFA Lisans güncelleme kurslarında görev yaptım. Ama ilk kez bir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünü bizi ziyarete geldiğini gördüm. Bu nedenle çok mutlu oldum, il müdürümüze ve şube müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
ERZURUM’A DAVET ETTİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TFF’nin UEFA lisans güncelleme kurslarını Erzurum’a vermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Burada kursta bulunan tüm Antrenörleri artık birer hemşehrimiz olarak görüyorum. Erzurum, bizim kazandırdığımız sahalar ve Büyükşehir Belediyemizin ilimize yaptığı yüksek irtifa kamp sahaları ile tam bir yüksek irtifa kamp merkezi oldu. Siz değerli futbol adamlarına da büyük iş düşüyor. Buraya çalıştırdığınız takımları kamp için getirin” dedi.
AYNI ANDA ÜÇ AYRI KURS
TFF’nin Erzurum’da başlatmış olduğu UEFA Lisans Güncelleme Kursu UEFA -A ve UEFA-B kursları olmak üzere iki kategoride yapılıyor. UEFA-B Lisans Güncelleme Kursu ise iki ayrı kurs olarak gerçekleşiyor. Kursa eğitici olarak Nedim Karadeniz, Atilla Yüce, Coşkun Süer, Ramazan Torunoğlu, Aykut Canik ve Mustafa Gülen katılıyor. TFF Milli Takım Bölge Antrenörü Kemal Coşkun da, hem kursiyer olarak güncelleme kursuna katılırken, kursun da koordinatörlüğünü üstlenmiş durumda. Kursta Bülent Bölükbaşı, Erhan Albayrak, Ali Cansun ve kaleci Ramazan gibi eski Süper Lig yıldızları da katılıyor.