Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Atatürk Üniversitesi öğrencilerini kampuste ziyaret ederek devam etti. Gençlere tavsiyelerde bulunan Taşkesenlioğlu, “Kendinize, ülkenize güveniniz hiçbir zaman eksilmesin” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürüyor. Kentte ilk olarak, taksi duraklarında taksicilerle bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinleyen Taşkesenlioğlu Tebrizkapı kültür ve sanat çarşısında kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Ak Partili aday daha sonra Atatürk Üniversitesi’ne geçerek fakülte dekanları ve öğretim üyelerini ziyaret ettikten sonra öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle buluştu ve sohbet etti. Kampus içerisinde karşılaştığı ve masasına oturduğu her öğrenci ile tek tek ilgilenen Taşkesenlioğlu,
“Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bizden öncekiler nasıl bu ülke için çalışıp didinip bir şeyler yaptıysa bizlerde bugün atacağımız adımları sizler için, sizlerden sonra gelecek nesiller için yapıyoruz. Şanlı bir geçmişten geliyoruz. Bizler bugün o geçmişle nasıl övünüp ders çıkarabiliyorsak, öyle bir Yeni Türkiye’yi inşa etmeliyiz ki, gelecek nesillerde bizleri böyle anabilsin, gurur duyabilsin bizlerle sizlerle. Kendinie güvenin, devletimize güvenin. Bu güven hiçbir zaman eksilmesin” diye konuştu.
Taşkesenlioğlu, son olarak Necip fazıl Kısakürek kültür merkezinde kutlu doğum etkinliğine katıldı.