Türkiye Odalar Birliği ve Pasinler Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz günlerde Pasinler’de yapılacak okul için yapılan protokolün ardından TOBB yetkilisi tarafından ilçede yapılacak okulun inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında geçtiğimiz ay Erzurum’da yapılan toplantında Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından sözü verilen ve protokolü imzalanan Pasinler İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulu 16 derslik hizmet binasının yapımı için TOBB yetkilisi Yahya Kemal Genç, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı ile birlikte okul inşaat alanında incelemelerde bulundular.
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ayrancı konuyla ilgili yaptığı açıklama da, "Geçtiğimiz ay TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan talep ettiğimiz ve kendisinin de uygun görmesiyle yaptığımız protokol gereği bu yazın başlatılacak olan Pasinler İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulu 16 derslik okul inşaatı için bugün TOBB’dan yetkili Yahya Kemal Genç ilçeye gelerek okul inşaat alanında incelemeler yaptılar. Bugün eksik olan belgelerin tamamı sağlandık. İnşallah iki ay içerisinde Pasinler’de İmam Hatip Ortaokulumuzun temelleri atılacak. Bu okulun yapımında vesile olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve okulumuzun pansiyonunu üstlenen Aşkale Çimento A.Ş. sahibi Lütfü Yücelik beye ilçe halkım adına teşekkür ederim. Onların vasıtasıyla bu okulu yaptırıyoruz. Sağolsunlar protokol yapıldıktan sonra odamıza her türlü desteği sağladıkları içinde Pasinler Kaymakamı Ali Ada’ya ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na ayrıca teşekkür ederim." dedi.
Daha sonra Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu ve Pasinler Kaymakamı Ali Ada’yı makamlarında ziyaret eden Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı ve TOBB yetkilisi Yahya Kemal Genç, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.