Türkiye Karate Federasyonu’nun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonasında Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Karate takımı takım halin de Türkiye ikincisi olma başarısı göstererek Erzurum’un gururu oldular.
Bursa Gemlik İlçesin de yapılan şampiyonaya kulüpler büyük ilgi gösterdi. Üç gün süren heyecanda 46 ilden 296 kulüp tatamiye inerken, 1900 sporcu dereceye girebilmek için mücadele verdi. Gemlik Spor Salonu’nda yapılan şampiyona Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Karate takımı damgasını vurdu. Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonasında Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Karate takımı takım halin de Türkiye ikincisi olmasından dolayı sporcular bu büyük mutluluğu Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile paylaştılar.
BAŞKAN BULUTLAR, BAŞARIYI HEDİYE İLE ÖDÜLLENDİRDİ…
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi olan Karate Takımını makamında kabul ederek sporculara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Bulutlar, ”Palandökenimizin gururu çocuklarımızı başarılarından dolayı kutlarım. Özellikle Türkiye ikincisi olmaları ve bizlere şampiyonluk yaşatmaları ziyadesiyle mutlu etmiştir. Haziran ayın da Fransa’nın Paris kentin de yapılacak olan Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonasın da Palandöken Belediyemizi Temsil edecek olmaları ayrıca gurur verici. Sporcularımıza başarılarının devamını diler ve Palandöken Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağımızı belirtmek isterim." şeklinde konuştu.
BAŞKANIMIZ GERÇEK BİR SPOR VE SPORCU DOSTU…
Ziyarete sporcular ile birlikte katılan takımın teknik sorumlusu Ahmet Çelebi; "Öncelikle takımımızın Bursa İli Gemlik ilçesin de düzenlenen şampiyonaya katılması için desteklerini esirgemeyen Palandöken Belediye Başkanı Sayın Orhan Bulutlar’a, sporcularımız Necati Pınarbaşı, Burak Akbulut, Selim Topaloğlu, Yasin Üstüner, Sadık Akbulut, Rıdvan Kaptan ve Alperen Doğan, adına teşekkür ederim. Bursa da düzenlenen şampiyonada farklı dallarda karşılaşmalar yapıldı. Şampiyonaya 46 ilden 295 kulüpten yaklaşık 1900 sporcu katıldı. Çok çekişmeli müsabakalar yaşandı ve Palandökenli karatecilerimiz üstün performansları ile Türkiye ikincisi oldular. Bu başarı Avrupa’nın kapılarını bizlere açtı. Türkiye Şampiyonası sonrası hiç vakit kaybetmeden Avrupa için hazırlıklarımıza başladık. Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar’a, Paris’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmamız için tam destek oldu başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz." dedi.