Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Ak Partili aday Yakutiye ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yılmaz, ilk olarak Ak parti Yakutiye ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililerle sohbet etti. Yılmaz, parti binasına gelen vatandaşların sorunlarını da dinledi.
Yılmaz, daha sonra Erzurum Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na geçerek yüksekokul müdürü ile görüştü ve eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Yılmaz kurum ziyaretlerini ardından taş mağazaları esnafına da ziyarette bulundu. Esnafın isteklerini dinleyen Adnan Yılmaz: “AK Parti iktidarı olarak 2003 yılından bu yana 13 yıldır yaptığımız hizmetlerimiz, yapacaklarımızın teminatı olarak devam etmektedir. Halkımız hizmeti görüp destekliyor. Bu nedenle 7 Haziran’da halkımız sandığa gittiğinde yine AK Parti’ye oy vererek, AK Parti iktidarına devam diyeceğine inanıyoruz. Yeni Türkiye sloganımızı yine halkımızın desteği ile yeni bir 4 yıl daha devam ettireceğiz. Hedefimiz önce 2023 yılı. Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı, sonra büyük hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Aziz milletimizin desteği sürdükçe AK Parti’nin ülkemize ve şehrimize hizmetleri de artarak devam edecektir. Destek milletten, hizmet AK Parti’den” diye konuştu.