Şampiyonluk yolunda yarın Cemal Gürsel Stadyumu’nda lider Ankara Demirspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a kritik 90 dakika öncesinde Aşkale Çimento ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’ten maddi doping geldi. Yücelik, mavi beyazlı ekibe maddi destekte bulundu.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Erzurumspor’un yarın Ankara Demirspor ile oynayacağı zorlu maç öncesinde Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’den maddi destek geldi. Başkan Yücelik’in Ankara Demirspor maçı öncesinde yaptığı "maddi doping" kulübün yönetim kurulunda da memnuniyetle karşılandı.
B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Aşkale Çimento ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in kulüplerine sürekli desteklerde bulunduğunu belirterek, "Sayın Yücelik bir kez daha "ağabeylik" yaparak, kritik maçımız öncesinde "maddi doping" yapmıştır. Kulübümüze yaptığı katkılardan ve verdiği destekten ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.