Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Gülabibey Mahallesindeydi.
965. Sokakta yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde incelemek üzere mahalleyi ziyaret eden Başsoy’a Mahalle sakinleri ve bölge esnafı yoğun ilgi gösterdiler ve asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
Bu yıl, yol ve kaldırım kaplamalarına 30 milyonluk bütçe ayıran Erzincan Belediyesi, şehir genelinde 148 km uzunluğunda kaldırım imalatı, 100 km de yol kaplama çalışması gerçekleştiriyor. İnşaat Sezonun açılmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Erzincan Belediyesi, İnönü Mahallesi ve Yeni mahallede asfalt çalışmalarını tamamlarken şehir genelinde aynı anda bir çok cadde ve sokakta çalışmalara devam ediyor.
Mahalle ziyareti sırasında bir açıklama yapan Başkan Başsoy, belediyenin gece gündüz yoğun bir şekilde çalıştığını vurguladı. Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen yıl söz verdiğimiz cadde ve sokaklarda çalışmalarımızı tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu senede dokuz mahallede asfalt ve kaldırım çalışması yürüteceğiz. İnönü Mahallesinde ve Yeni mahalde çalışmalarımızı tamamladık. Diğer mahallelerde de en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız. Başkaları sadece konuşur biz ise yaparız. Tabi ki çalışmalarımız asfalt ve kaldırımla sınırlı değil bunun yanında yeni bir itfaiye binasının yapılması için hazırlıklarımızı tamamladık, 20 km ye yakın kanalizasyon hattı ve arıtma tesislerinin hazırlıklarını tamamladık. Ekşisu Bölgesindeki çalışmalarımız görülmeye değer. Bu alanı bir gidip görsün hemşehrilerimiz. Ayrıca bisiklet yolu çalışmamız, otomatik sulama çalışmalarımız devam ediyor.”