Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim çalışanları 3. kez Erzincan’dan Can Kattı.
Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme (Ar-Ge) Bürosu tarafından hazırlanan ve bu yıl 3.kez uygulanan ‘’Erzincan’dan Can Katın’’ projesi çerçevesinde kurum idarecileri, personeli ve öğretmenler kan bağışında bulundu.
Kan bağışı açılışını Strateji Geliştirme (Ar-Ge) Koordinatörü Filiz Ekinci yaparak çalışanlara örnek olurken kampanyaya Milli Eğitim Müdürlüğünün kurum çalışanların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.
Kanlarını bağışlamak adına gelen herkesin büyük bir duyarlılık gösterdiği ‘’Erzincan’dan Can Katın’’ projesinde sağlık sorunları sebebiyle kanı alınamayanlar ise üzüntülerini beyan etti.
VERDİĞİMİZ BİR KAN 3 HAYAT KURTARIYOR
Yapılan bağış kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Strateji Geliştirme (Ar-Ge) Koordinatörü Filiz Ekinci; “ Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘’Erzincan’dan Can Katın’’ projesiyle 3. kez kurumsal olarak kan veriyoruz. Eğitim çalışanlarımız kan verme konusunda da gayet duyarlılar. Herkes severek, isteyerek gönüllülük esasıyla kanlarını vermekten hiç çekinmiyorlar. Hepimiz biliyoruz ki verdiğimiz bir kan 3 hayat kurtarıyor. Bütün kurumları da kan bağış kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz.” dedi.