EÜAŞ Baş Müfettişi Ahmet Kansız, Kavakyolu Belediye binasında örnek bir projeye imza atılacağını belirterek belediye binasının elektriğinin güneş enerjisinden sağlanmasının planlandığını belirtti.
Elektik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Baş Müfettişi Ahmet Kansız, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kavlak ve Kavakyolu Belediye Başkanı Fikret Kesin, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette EÜAŞ Baş Müfettişi Ahmet Kansız, Prof. Dr. Ahmet Kavlak’ın güneş enerjisinden elektrik enerjisi üretim konusunda uzman olduğunu belirterek projenin detayları hakkında Vali Kahraman’a bilgi verdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Erzincan Valisi Süleyman Kahraman son yıllarda Erzincan’da güneş enerjisinden elektrik enerjisi üretimi için önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek Kavakyolu Belediyesinin de böyle bir projenin hem Erzincan’da hem de ülke çapında diğer kamu kurumları için örnek teşkil ettiğini belirterek çalışmalarından ötürü projenin paydaşlarını tebrik etti.