Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2 Nisan 2015 tarihinde yapacağı başkanlık seçimine Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi olan Ziraat Mühendisi Orhun Erten aday olduğunu açıkladı.
Yakın zamanda 2 başkan değişikliği yaşanan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası 2 Nisan Perşembe günü yapacağı seçimde yeni başkanını belirleyecek.
Erzincan’da ikamet etmekte olan Ziraat Mühendisi Orhun Erten ise yapılacak olan seçimde aday olacağını açıklayarak Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni bir kana ihtiyaç olunduğunu düşündüğü için başkanlığa talip olduğunu ifade etti.
Ziraat Mühendisi Orhun Erten açıklamasında şu görüşlerde bulundu; “1975 Erzincan doğumluyum. 2004 yılından beri Erzincan’da tarımsal faaliyet bir şirketi yönetiyorum ve Ziraat Mühendisiyim. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın son seçiminde Meclis üyesi olarak seçildim. Aradan geçen 22 ayın ardından 2 değerli başkanın istifasından sonra yeni bir kana ihtiyaç olunduğunu düşünerek başkanlığa talip oldum. Amacım Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm üyelerine ve çalışanlarına katkıda bulunmaktır. Biz bu göreve talip olurken tek düşüncemiz Erzincan ticareti ve geleceğidir.” dedi.