Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan halkının ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmek, vatandaşlarla görüşerek devlet-vatandaş ilişkisini güçlendirmek amacıyla sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Ersevenler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Ziyaretlerine önce mahalle muhtarı Ali İhsan Polatoğlu’nun evini ziyaret eden Vali Kahraman mahalle muhtarı ve ailesi ile bir süre görüştü. Mahalle muhtarından mahallenin genel sorunları hakkında bilgi alan Vali Kahraman daha sonra Ersevenler Mahallesi Camiinin alt katında bulunan Kur’an Kursunda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.
Vali Kahraman, burada yaptığı konuşmada mahalle sakinlerinin dile getirdikleri istek ve sorunların çözüme kavuşturulması için özel olarak ilgileneceğini belirterek bir sonraki Ersevenler Mahallesi ziyaretinde ilgili tüm kamu kurumlarının müdürleri ile birlikte geleceğini belirterek sorunların yerinde tespit edileceğini ifade etti.
Vali Kahraman ziyaret sonrasında yanına gelen çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi, çocuklardan dersleri hakkında bilgi aldı.