Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın Erzincan’a yapılacak olan yatırımları değerlendirmek, Erzincan’ın kalkınmasını hızlandırmak ve sorunların tam olarak tespit edilmesi ve bu sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla sürdürdüğü kanaat önderi ziyaretleri kapsamında Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Gazeteci-Yazar Hikmet Köksal’ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Gazeteci-Yazar Hikmet Köksal Vali Kahraman’a çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek, Vali Kahraman’ın göreve geldiği günden beri daima halk ile iç içe olduğunu, aile, esnaf ve hasta ziyaretleri ile kendisine verilen “Vali Baba” ünvanını sonuna kadar hak ettiğini söyledi. Konuşmasında Vali Kahraman’a “Erzincan İçin Projem Var” projesinden dolayı teşekkür eden Hikmet Köksal; “Bu projeyi sosyal medya üzerinden açtığınız için size teşekkür ediyorum. Bu proje Erzincan’ın gelişimi ve dinamizmi için büyük fayda sağlayacaktır. Bu sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlar projelerini hızlı ve kolay bir şekilde ileteceklerdir. Bu proje inanıyorum ki ilimizin kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacaktır” dedi.
Ziyarette Hikmet Köksal ile Erzincan gündemi, yapılması planlanan projeler ve ilin sorunları hakkında Hikmet Köksal ile görüş alışverişinde bulunan Vali Kahraman, Hikmet Köksal’ın ilin önde gelen kanaat önderlerinden olduğunu ve dolayısıyla kendisinin görüşlerinin bu açıdan büyük önem taşıdığını ifade ederek; “Kapımız ve telefonumuz vatandaşlarımıza 24 saat açıktır. Ancak yine de bize ulaşılamaması durumunda vatandaşlarımız projelerini sosyal medya hesapları üzerinden kolayca bize iletebilirler. Projeleri bu sosyal medya hesapları üzerinden sadece vatandaşların değil, siz değerli kanaat önderlerinin de iletmelerini bekliyorum” şeklinde konuştu.