Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı, 7 Haziran seçimlerinden başarı ile çıktıklarını belirterek Eskişehir halkına teşekkür etti.
İl Başkanı Sever, düzenlediği basın toplantısı ile genel seçimleri değerlendirdi. 25’inci dönem milletvekili seçimleri için geçtiğimiz 2 ay boyunca teşkilat mensuplarıyla Eskişehir’i köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini anlatan Sever, "Milletvekili adaylarımızı, il, ilçe yönetim kurulu üyelerine ve tüm teşkilat çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.
2011 yılındaki genel seçimlerde 73 bin oy sayısını, seçimlerde 90 bine çıkardıklarını kaydeden MHP İl Başkanı Oğuz Sever konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bir önceki seçimlere göre oyumuzu 17 bin arttırdık. Böyle bir teşkilatta böyle büyük ve güzel bir ailede siyaset yapmaktan onur duyuyorum. Gündemimizde koalisyon tartışmaları var, bir koalisyon kurulmaması durumunda ülkemiz bir erken seçime gidebilir. Eskişehir teşkilatı güçlü bir şekilde yarın da seçim olsa yine çalışmaya hazırdır, yine başarılı olacaktır.”