Türkiye’de bu yıl ilk defa Eskişehir Odunpazarı’nda düzenlenecek olan “Dünya Ağaç Günü Kutlamaları” için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Ağaç ve insanlık için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, kutlama alanlarında yoğun bir çalışma içerisinde. Aynı anda 5 farklı noktada çalışmalar gerçekleştiren belediye ekipleri, hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmıyor. Sergi ve sempozyum salonlarından basın odasına, atölyelerden etkinlik çadırına kadar tüm alanları en ince detayına kadar değerlendiren ekipler, etkinliğin gerçekleşeceği tarihi Odunpazarı bölgesine adeta kamp kurmuş durumda.
DÜNYACA ÜNLÜ AĞAÇ SANATÇILARI ODUNPAZARI’NA GELMEYE BAŞLADI
Etkinlik kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden Eskişehir’e gelen sanatçı grupları, Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde oluşturulan özel atölyede birbirinden özel eserler üretmeye devam ediyor. İlk sanatçı grubu olan Harmony Grubu şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Dünya Ağaç Günü kutlamaları için Eskişehir’e özel bir çalışma hazırlayan grup, projede sona yaklaştı.