Tepebaşı Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Anadolu Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü ile birlikte gerçekleştirilen Ali Altay’ın Barış Manço Şarkıları konseri ile sona erdi.
Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde çocuklar sanatçı Ali Altay’ın seslendirdiği birbirinden güzel unutulmaz Barış Manço eserleri ile coşkuyu yaşadı. Konser öncesi Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde Anadolu Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü üyeleri düzenledikleri etkinliklerle çocuklara yüz boyama, mandala ve tişört boyama yaparken ayrıca bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiler. Atatürkçü Düşünce Kulübü üyeleri gençler engelli çocuklara eşlik ederek onların da 23 Nisan coşkusuna ortak olmasını sağladı.
Eşi Sena Ataç ve kızı Zeynep ile konsere katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç “23 Nisan’da kutlamalarında çocukları, onları çok seven Barış Manço ile buluşturmak istedik. Sevgili Ali Altay da bizlerin çok sevdiği bir sanatçı ve bugün burada bu güzel konseri çocuklarımıza armağan ettik” dedi.
Sanatçı Ali Altay ile Barış Manço şarkılarını seslendiren çocuklar konser sonunda hep birlikte Türk Bayrakları eşliğinde 10. Yıl Marşı’nı seslendirdi.