Anadolu Üniversitesi 2014-2015 öğretim yılı mezunlarını uğurluyor. Törenler, 10-11-12 Haziran tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda sabah ve öğlen oturumları olmak üzere her gün farklı fakültelere düzenlenecek.
Törenlerin ilk günü olan 10 Haziran tarihinde saat 10.00’da başlayacak ilk oturumda Yunus Emre Meslek Yüksekokulu, Ulaştırma Meslek Yüksekokulu, Eskişehir Meslek Yüksek Okulu, Porsuk Meslek Yüksekokulu ve Engelliler Entegre Yüksekokulu mezun öğrencilerini uğurlayacaklar. Saat 15.00’da başlayacak ikinci oturumda ise Eğitim Fakültesi ve Edebiyat Fakültesini mezuniyet coşkusuna katılacaklar.
Törenlerin ikinci gününün ilk oturumunda saat 10.00’da Spor Bilimleri Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Fen Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ve Turizm Fakültesi’nin törenleri gerçekleştirilecek. Törenlerin 15.00’da başlayacak ikinci oturumu Mimarlık ve Tasarım, Mühendislik, Hukuk ve Eczacılık Fakültelerinin mezuniyet coşkusuyla devam edecek.
Son günde ise saat 11.00’daki İlk oturumda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, saat 16.00’daki ikinci oturumda Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Anadolu Üniversitesinin 2014-2015 yılı mezunlarına katılacaklar.