Eskişehir Seyitgazi Arslanbeyliler Derneği, tarihi ve turistik bölgeleri kapsayan, tüm üyelerin katıldığı bir gezi düzenledi.
Yaklaşık 200 kişilik bir üye katılımıyla gerçekleşen gezide, ilk olarak Sücaaddin Veli türbesi ziyaret edildi ve dular okundu. Kafileyi, Arslanbeyli köyünde Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın karşıladı ve konukların bu gezintisinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek "Hepiniz Seyitgazi ve Sücaaddin Veli’ye hoşgeldiniz" dedi. Daha sonra Seyyid Battal Gazi Küliyesini ziyaret eden gezi heyeti, buranın ardından Yazılıkaya’daki Midas anıtını ve diğer yerleri gezdiler. Kafile daha sonra Çifteler Sakaryabaşı tesislerine yemek yiyip sohbet ettiler.
Arslanbeyliler Dernek Başkanı İbrahim Balcı ve Kadınlar Kolu Başkanı Sevim Sunal, bir çok etkinlik yaptıklarını, bu gezinin amacının ise, hem üyeler, hem de çocuklarının çevreyi, kutsal mekanları ziyaret etmelerinin sağlamak olduğunu belirttiler. Balcı ve Sunal, dernek olarak üyelerle tam bir uyum içinde olduklarını söyleyerek, Arslanbeyliler için ne gerekiyorsa onu yapmak için kolları sıvadıklarını ve ileride çok daha güzel etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’a bu gezileri için dört adet otobüs tahsis etmesinden ve kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.