Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, mahalle statüsü kazanan köylerden Yukarı Çağlan, Süpren, Yeni Sofça, Kargın, Akkaya, Eşenkara ve Karacaşehir mahallelerini ziyaret etti.
Başkan Kurt, mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, mahalleleri hakkındaki sorunları, istek ve beklentileri dinledi. Başkan Kurt, kırsal bölgelere verdiği değeri her zaman göstererek, kırsal bölgelerde Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Mahallelerin eksiklerini, yapılması gerekenleri bizzat kendi inceleyen ve vatandaşlardan dinleyen Başkan Kurt, yapılması gereken ne varsa yapılacağını ifade etti.
ODUNPAZARI’NDA HERKES RAHAT YAŞASIN
Mahallelere ziyaretleri sırasında vatandaşlara verilen hizmetleri anlatan Başkan Kurt, “Odunpazarı’na bağlı mahallelerde herkes yeşil alanıyla, yollarıyla, çocuk parklarıyla çok daha rahat yaşasın. Yaşam standartları artsın. Odunpazarı halkı, kendine yakışır şekilde hizmet alsın. Biz Odunpazarı Belediyesi olarak laf olsun diye konuşmuyoruz. Yapacaklarımızı, yapabileceklerimizi söylüyoruz. Sizlere yakışır hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Çünkü öncelikli olan budur, öncelikli olan sizlersiniz. Asfaltlı yollarınız olsun, çocuğunuza park olsun. İş temel hizmetlerle de kalmasın. Onu yapacağız, bunu yapacağız diye söyleyip yapmayanlardan hakkınızı isteyin” dedi.