Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı (ESBIKE) antrenörü Milli Sporcu Gökay Konuk ve Milli Sporcu Eda Konuk kardeşler ile bir araya geldi.
Geçekleşen görüşmede takım antrenörü Milli Sporcu Gökay Konuk, yaptıkları çalışmalar ve bu yıl içinde gerçekleştirecekleri projeleri hakkında Başkan Kurt’a bilgi aktardı. Geçtiğimiz günlerde Ankara ve Bursa illerinde katıldığı uluslararası bisiklet yarışlarında dereceye girerek madalya kazanan Milli sporcu Eda Konuk ise, olimpiyatlara gideceğine inandığını belirtti.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da, belediye olarak spora çok farklı yaklaşım sergilediklerini kaydetti. Kurt, “Spora ve sporcuya çok değer veriyoruz. Spor kulüplerine yaptığımız eksik giderme çalışmaları, bisiklet sporunun gelişmesi için kurduğumuz ‘Dağ Bisikleti Parkuru’ ile verdiğimiz değeri göstermeye çalışıyoruz. Sporun ve sporcunun her daim yanında olmaya gayret edeceğiz. Belediye olarak milli sporcuların uluslararası başarılar yakalamasını gönülden istiyorum ve onları destekliyorum” dedi.
Başkan Kurt, sözlerinin sonunda Eda ve Gökay Konuk kardeşleri aldıkları başarılı sonuçlar ve madalyalar için kutladı. Başkan Kurt, “Sizlerden yeni ödüller bekliyorum. Olimpiyat yolunda ülke puanını toplamanızı ve bizleri orda temsil etmeniz temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.