Eskişehir Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki Uzunburun Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle sakinlerine bir yıl içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Başkan Alp, bu süre zarfı içinde bir çok hizmetler yapıldığını belirtti. Gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Alp, Beylikova merkezde kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini, belediye lojmanının ısı yalıtımı ve mimari çalışmalarının yapıldığını yeni alınan arsanın üzerine 4 dükkan ve 16 dairelik lojman yapılacağını, 19 Haziran Okulunun bahçesine yeni 8 derslikli İmam Hatip Orta Okulu inşaat ihalesinin yapıldığını, Beylikova Sulama Göletinin kaçak su için enjeksiyon inşaat çalışmalarının yapıldığını ve bir etaplık sulama hattının tamamladığını, Beylikova Besi Organize Sanayi inşaat çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve arsa satışlarının yapılacağının müjdesini verdi.
Başkan Alp, “Mahalleye dönüştürülen köylere daha iyi hizmet götürebilmek için belediyemiz bünyesine imar, park ve bahçeler, temizlik işleri, kültür, sosyal işler ve halkla ilişkiler gibi yeni birimler kazandırılmıştır. Yeni açtığımız birimler sayesinde, Mahallerimizin her türlü ihtiyaç, talep, dilek ve şikayetleri en hızlı şekilde cevap bulacak ve talepler asgari sürede yerine getirilecek, ayrıca belediyemize bir çok yeni hizmet aracı kazandırdık" dedi.
Çalışmalarını anlatan Alp, daha sonra vatandaşlara bir müjde verdi. Tip proje sayesinde ev yapacak vatandaşların 20 bin TL masraftan kurtarılacağını da aktaran Alp, bu konuda belediyeden destek alınabileceğini söyledi. Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Alp, mahalle buluşmalarına diğer mahallelerde de devam edileceğini bildirdi.