Odunpazarı Belediyesi, Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde anneler günü kutlaması gerçekleşti.
Veliler ve Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte 3-6 yaş grubu çocuklar anneler gününü şarkı, şiir ve küçük oyunlarla kutladı. Gerçekleşen etkinlikte, çocukların hazırladığı gösteriler nedeniyle veliler hem duygulandı hem de eğlendiler. Farklı yaş gruplarının sergilediği performanslar büyük alkış topladı, anneler günü coşkuyla kutlandı.
"SENEYE DAHA BÜYÜK BİR KREŞİ HİZMETE SUNACAĞIZ"
Oyunpazarı’nda açıklamalarda bulunan Başkan Kurt, güzel duygulara ortak olduğunu belirtti. Asıl amaçlarının kadınların ve çocukların mutlu olduğu bir Odunpazarı olduğunu dile getiren Başkan Kurt, "Anneler günü sebebiyle hepiniz gelmişsiniz. Bu güzel duygunuza ortak oluyorum. Bizim esas amacımız, çocukların ve kadınların mutlu olduğu bir Odunpazarı yaratmak. Bu konuda bize destek olursanız memnun oluruz. Şu anda yeni bir kreşin projesini yapmaya başladık. Burası da devam edecek. Bunun yanında inşallah seneye daha büyük bir kreşi Eskişehirli çocukların hizmetine sunacağız. Çünkü buna ciddi bir ihtiyaç olduğunu gördük. Yaptığımız işin karşılığını da görüyoruz" dedi.
"ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET"
Odunpazarı merkezindeki Arasta Çarşısı’nda da bir tane çocuk merkezi açtıklarını açıklayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, çocuk merkezinin farklı etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyledi. Başkan Kurt, "Orada da hem kütüphane hem satranç eğitim merkezi var hem de oyuncak kütüphanesi dediğimiz bir mekân var. Odunpazarı’nı gezmeye gittiğinizde çocuklarınızı oraya emanet edebilirsiniz. Biz sizin çocuklarınızı oynatırken Odunpazarı’nda rahatlıkla gezebilirsiniz. Böyle de bir hizmete başladık. Bunu da sizlere duyurmuş olayım. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum, anneler gününüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.