Eskişehir Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu’nda; AB Proje Toplantısı, Matematik Atölyesi ve sergi açılışı etkinliği birlikte gerçekleştirildi.
Eskişehir Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu’nda kalabalık bir davetli toplululuğunun katılımı ile yıl sonu üç etkinlik aynı anda yapıldı. Eskişehir’de Matematik Atölyesi ilk defa Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu’nda kuruldu. Oyunlar ve materyaller, Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu’na özel tasarlandı ve üretildi. Matematik Atölyesi’nin yanı sıra, AB Proje toplantısının açılışı da yapıldı. Okul Müdürü İbrahim Şahin, ’’Okulumuz öğrencileri öğrenim süresince 8 ayda hazırladıkları sergiler, AB Projeleri, Matematik Atölyesi oyunlar ve materyalleri, yıl sonunda okulumuzda sergilenerek davetlilerin beğenisine sunuldu. Bu üç etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutluyorum. Okulumuzdaki tüm sınıflardaki öğrencilerin katılımı ile hazırladıkları ürünlerle sergi açtık.
Katılımcılar ise, her üç etkinliğin aynı anda açılışına katılıp, ilgili ile inceledikleri sergideki ürünleri beğendiklerini belirttiler.