Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından; Makina ve Endüstri Mühendisleri öğrencilerine yönelik bu yıl 9’uncusu düzenlenen, Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor Proje Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
TMMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından gerçekleşen törene; Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Hakan Ünal, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Atila Tomsuk, İKK Sekreteri Neşet Aykanat, ESOGÜ Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Altaç, ESOGÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Kahya, Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, ESOGÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nihat Yüzügüllü, çok sayıda akademisyen, oda üyesi ve yeni mühendis katıldı.
İŞTE ÖDÜL ALAN PROJELER
Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor Proje Yarışması’nda Ümites Çelik Konstrüksiyon’da Bir Boyutlu Profil Kesme Problemi İçin Tek Aşamalı Bir Çözüm Yaklaşımı başlıklı proje birincilik ödülü aldı. Projenin Danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Tuğba Saraç yaparken, proje ekibinde; Selin Atsal, Nüge Oğuzcan yer aldı. Bir Lojistik Firmasında Araç Atama Problemi konulu proje ise ikincilik ödülüne layık görüldü. Proje ekibinde Pına Mürtezaoğlu, Gülay Yıldız, Özlem Bilican yer aldı. Otomotiv Sektöründeki Bir İşletmede Süre Bazlı Karışık Modelli Anlık Hat Dengeleme Problemi konulu proje üçüncü oldu. Ekipte; Gamze Şimşek, Sezgi Küçük, Dilara Aydın yer aldı. Ağır İş Kollarında İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Ergonomik Analiz Ergonomik Risk Haritalandırılması konulu proje ise, mansiyon ödülüne layık görüldü. Proje ekibinde Öğretim Üyesi Dr. Mümtaz Erdem, Gizem Yavuzkan, Kadir Kaya ve Mehmet Canyağız yer aldı.