Günyüzülüler Derneği tarafından ilçenin tanıtımı için ortak etkinlik oluşturmayı amaçlayan Gönül Sofrası’nın ikincisi gerçekleşti.
Kurulan gönül sofrasının ana yemeği olarak, Günyüzü elçesinin yerel yemeği “Domalan” olarak bilinen “Trüf Mantarı” ikram edildi. Gönül sofrası etkinliğine Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Hakka Hizmet Vakfı Başakı Ali Rıza Öztürk, Eğitim-Bir Sen Başkanı Muammer Karaman, Tuhafiye ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, YUDER Başkanı Nihat Demir, İHH Şube Başkanı Musa Karadaş, Dr. Sıtkı Karaca ile Günyüzülüler Derneği yönetimi ve komisyon başkanları katıldı.
Günyüzülüler Derneği Başkanı Engin Çapar, yaptığı konuşmada, kurulan gönül sofrasında bulunan herkesin derneğe bir şekilde destek olduklarını belirtti. Başkan Çapar, Eskişehir’de yaşayan Günyüzülüler olarak gerçekleştirmeye çalıştıkları tüm etkinliklerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Çapar, “Şehrimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ile tüm siyasi parti temsilcilerimizle ortak hareket ederek, şehrimize değer katmak arzusundayız. Bugün de bizlerle birlikte olarak sorunlarımızı paylaşabildiğimiz ve ortak hareket etme sözü aldığımız başta Eskişehir milletvekilimiz ile sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza tüm Günyüzülüler adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.