ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Eskişehir Espark Alışveriş Merkez’inde birbirinden eğlenceli ve zekâ geliştirici oyunlar ziyaretçilerini bekliyor.
12-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Sihirli Duyular “etkinliğinde katılımcılar bilimin, en kesin ve kolay yolunu deneyerek ve eğlenerek öğrenebilecekler. Fizik dünyasının sınırlarını zorlayacak olan akıl oyunları, bu sergi ile ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Almanya’nın en eski bilim merkezi olan Flensburg ve Lüdenscheid şehirlerinde yer alan müzesinin deneylerinin bir bölümünden oluşan “Sihirli Duyular” Sergisi’nde küçük ziyaretçiler kendi dünyalarından bilimi deneyip keşfederken, ziyaretçilerinde bilimi ve fizik kanunlarını yeniden anlamlandırabilecekler.
Yapılan açıklamaya göre; Haziran ayı içerisinde 17 gün boyunca özel rehberler eşliğinde gerçekleşecek olan ‘‘’Sihirli Duyular’’ Sergisi ve özel olarak tasarlanan ücretsiz atölye çalışmaları ile bir yandan eğlenirken diğer yandan bilimin ışığında, tadına doyulmaz bir keşfe çıkma imkanı sağlıyor.