Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şube Başkanı Ayşegül Ünügür ve Yönetim Kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile bir araya geldi.
Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şube Başkanı Ayşegül Ünügür, gerçekleştirdikleri ziyarette Türk Kadınlar Birliği’nin çalışmaları hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. 1924 yılında kurulan, Türkiye’nin en eski ve en yaygın kadın derneği olduğunu belirten Ünügür, “Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerine oldukça önem veriyor. Gerçekleştirdiğimiz projelerde her türlü desteği bizlere veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve tüm kadınlar adına teşekkür ediyorum” dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şube Başkanı Ayşegül Ünügür ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kurt; “Odunpazarı halkına yaşanabilir bir Odunpazarı vaat ediyoruz. Özellikle çocukların ve kadınların mutlu olduğu bir Odunpazarı istiyoruz. Türk Kadınlar Birliği ile gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile bu hayalimizi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.