CHP PM Üyesi ve birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, ESOGÜ Enfeksiyon Hastalıkları AD öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin Erben’in profesör kadrosuna atanması nedeniyle düzenlenen kutlama yemeğine katıldı.
Prof. Dr. Gaye Usluer, anabilim dalının yetiştirdiği uzmanlardan olan Prof Dr Nurettin Erben’in atanmasıyla ilgili duyduğu memnuniyeti fade etti. Usluer, "Kendi yetiştirdiğiniz asistanınızın akademik kariyerde yükselişini ve profesör olduğunu görmek çok onur verici. Üniversiteden ayrılırken anabilim dalımızda güçlü bir kadro bıraktım. Onlar hep birlikte bayrağı daha ileriye taşıyacaklar" dedi .
Prof. Dr. İlhan Özgüneş, Prof. Dr. Nurettin Erben, Doç. Dr. Saygın Nayman Alpat, anabilim dalının asistan ve personelinin katıldığı kutlamada söz alan Prof. Dr. Gaye Usluer, eski asistanı olan Prof. Dr. Erben’e başarılar diledi. Tüm ekibi TBMM’de beklediğini ifade eden Prof. Dr. Usluer, kutlama yemeği sonrasında; şu anda ESOGÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olan İlhan Özgüneş ile birlikte Prof. Dr. Nurettin Erben’e kutlama plaketi verdi.