Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu tarafından çam fidanları ormanlık alanda toprakla buluşturuldu.
Sivrihisar ilçesinde, bir yılın günlerini temsilen ’her güne bir ağaç’ diyerek 365 çam fidanını toprak ile buluşturuldu. Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Orhan Özcan, Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Gürel’in katılımı ile, öğretmenler ve öğrencilerinin tamamının katılımı ile yapılan ağaç dikme etkinliği, ağaç sevgisi konusunda güzel bir örnek rehber oldu. Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, minik elleri ile çam fidanlarını ormanlık alanda toprak ile buluştururken büyük zevk ve heyecan yaşadılar.
Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Gürel, Sivrihisar’da ağaç dikme faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ’’Mihalıççık Orman İşletmelerinin Sivrihisar’da çam fidanı dağıtımını gerçekleştirdiği bu güzel organizasyon, Mihalıççık Orman İşletme Müdürü Gazi Çetin’inin katkılarıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Orhan Özcan, öğrencileri, öğretmenleri ve okul aile birliği olarak Sivrihisar da 365 çam fidanını toprak ile buluşturduk ve örnek bir çalışma başlattık’’ diye ifade etti.