Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği Bilgilendirme Toplantıları kapsamında Başkan Ataç, Yeşiltepe Beldeevi kursiyerleri ile bir araya geldi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç düzenlenen toplantıda, 1999 yılından itibaren Eskişehirlilerle olduğunu, vatandaşların kendilerine güvendikleri için başlarını öne eğmediklerini vurguladı. Başkan Ataç, “İlkelerimiz var dürüst, çalışkan ve vatandaşımızın yanında olmayı önemsiyoruz. Hizmetle siyaseti en iyi şekilde ayırt ederken siyasetin nerede yapılacağını da iyi bilir ve onu da en iyi şekilde yaparız. Belediye başkanı seçilince rozetimiz çıkar herkesi kucaklarız. Şehrimi ve şehrimin insanlarını çok seviyorum. Belediyecilik anlayışı olarak temel hizmetlerin yanı sıra artık yaşamın her anında üreten Tepebaşı Belediyesi var. İnsana değer vermeye ve bölgeye değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Ataç daha sonra Tepebaşı Belediyesi’nin örnek projeleri konusunda bilgi verdi. Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği Bilgilendirme Toplantısı’na Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Prof. Dr. Gaye Usluer, Av Cemal Okan Yüksel, Metin Tomsuk katıldı.