Forum Gaziantep’te 16-24 Mayıs tarihleri arasında kurulan 2 farklı Macera Küpü, alışveriş merkezi ziyaretçilerine benzersiz bir heyecan yaşattı.
Yükseklik korkusuna meydan okuyanların, 8 metre yükseklikteki engellerle dolu parkuru aşmaya çalışırken, aşağıda onları izleyenler de nefeslerini tuttu.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, 16-24 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yaptığı Macera Küpü etkinliğiyle ziyaretçilerine unutulmaz bir heyecan yaşattı. Forum Gaziantep, biri alışveriş merkezinin içinde diğeri dışında kurulan iki dev küple ziyaretçilerinin yükseklik korkusuna meydan okudu. 8 metre yükseklikte yürümeye cesaret eden Forum Gaziantep ziyaretçileri, etkinlik alanında hazır bulunan ekibin yardımıyla güvenlik sistemine bağlandı ve dev Macera Küpü’ne tırmanarak küpün dört kenarında bulunan parkurları tamamlamaya çalıştı.
Hem katılımcıların hem de izleyicilerin nefesini kesen etkinlik, Forum Gaziantep ziyaretçilerini şehrin stresinden uzaklaştırarak macerayı, sporu ve eğlenceyi aynı anda yaşattı.