AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, 12 Eylül’de yapılacak olan AK Parti 5. Olağan Kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu.
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda gazetecilerle bir araya gelen Özkeçeci, “AK Parti ve AK Partililer, 14 yılın her gününü, büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadeleyle geçirdi. 14 yılın içerisinde kritik yıllar, kritik günler, saatler ve kritik zamanlar oldu. Bu kritik eşiklerin her biri vakarla, sağduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı” dedi.
"BU KONGREMİZ TEK BAŞINA İKTİDARIN ANAHTARIDIR"
AK Parti 5. Olağan Kongresinin Türkiye’nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluklarına ara vermeden, tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacağını belirten Özkeçeci, "Bu kongremiz, 1 Kasım’da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı, kardeşliğimize halel getirmeye çalışanlara karşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, 2023, 2053 ve 2071’e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır. Birliğimizle, hedeflerimizle yeni Türkiye yolculuğunun devam edeceği ve milletle olan sözleşmemizi parti olarak yeniden tazeleyeceğimiz kongremizin milletimize, ülkemize, siyasi hayatımıza ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.