Türkiye Hokey Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 16 Yaş Salon Hokeyi 1. Lig ve 2. Lig belirleme müsabakaları Antalya’da düzenlendi. Gaziantep temsilcisi Doruk Spor Kulübü turnuvada attığı gollerle Fenerbahçe’nin rekorunu egale (eşitleme) etti.
Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlenen U16 Salon Hokeyi 1. Lig ve 2. Lig belirleme müsabakaları Avsallar Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Yoğun katılımın olduğu müsabakalara Gaziantep temsilcilerinden Doruk Spor Kulübü Hokey takımı, Fenerbahçe’nin 104 gollük rekorunu bu turnuvada kırmaya çalıştı fakat 103 gol atarak rekoru egale etti.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan takım antrenörü Ali Gül, “Müsabakalarımızın daha keyifli ve hırslı geçmesi için kulüp olarak Fenerbahçe’nin 104 gollük rekorunu kendimize hedef edindik. Bu rekoru bir hokey takımı olarak bu turnuvada geçmeyi planlıyorduk. Fakat turnuva boyunca 103 gol atarak sadece rekoru egale ettik. Amacımız sporcularımızın moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmaktı. Her ne kadar hedefe ulaşamasak da sporcularımız açısından böyle zevkli hedefler koymak ayrı bir motivasyon oluyor” diye konuştu.