Dülükbaba Mahallesi’ni ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu’na yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, camilerinin onarılması için destek istedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Dülükbaba Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sıkıntı ve isteklerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, yaşanan eksiklikleri gidermek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Mahalle sakinleri, mahallelerinde bulunan Dülükbaba Camii’nin bakım ve onarım yapılması hususunda Başkan Fadıloğlu’ndan istekte bulundu. Mahalle sakinlerinin isteğini kırmayan Başkan Fadıloğlu, caminin eksikliklerinin giderilmesi adına çalışmalar yapılacağını söyledi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocukları kırmayarak, birlikte fotoğraf çektirdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun mahallelerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren Dülükbaba Mahalle Muhtarı Halil Aydün, “Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugün mahallemizi ziyaret ederek, sıkıntı ve isteklerimizi dinledi. Sağ olsun her zaman gerekli ilgi mahallemize gösteriyor. Dülükbaba Camimizde sıkıntılarımız vardı onu, Başkanımıza dile getirdik. Başkanımızda yapılması gerekenler hususunda talimatlarını verdi. En yakın zamanda Camimizin sorunlarını çözüme kavuşturacak. Çok şükür mahallemizde hiçbir sıkıntımız yok. Olduğu zaman zaten Başkanımız en kısa zamanda gideriyor. Bir bayan taziye evi sıkıntımız vardı onu da Başkanımıza dile getirdik. Bu konuda da Başkanımız ellerinden gelen gayreti göstererek, çözüm bulacaklarını söyledi. Allah Başkanımızdan razı olsun” dedi.
Mahalle sakinleri, “Başkanımız sağ olsun mahallemizle çok iyi ilgileniyor. Mahallemizde yapılması gereken her şeyi yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Şuan sadece camimizin sıkıntıları vardı ve bunu Başkanımıza dile getirdik. Sağ olsun Başkanımız da bizzat camimize gelerek, yerinde inceleme yaptı. Tamir olacak yerlerini de yapacaklarına söz verdi. Dülükbaba Mahalle sakinleri olarak Başkanımıza çok güveniyoruz. Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizler kendisinden razıyız, Allah’ta kendisinden razı olsun” diye konuştular.