Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 13 yaşında yaptırdığı çocuk felci aşısından sonra bedensel ve zihinsel engelli kalan 20 yaşındaki Mustafa Dağı ziyaret ederek, manüel tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli Mustafa’nın mutluluğuna ortak olan Başkan Fadıloğlu, “Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına ilçe genelinde bulunan her engelliye ulaşmaya çalışan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Atakent Mahallesi’nde ikamet eden Müslüm ve Rukiye Dağ’ın, 20 yaşındaki bedensel ve zihinsel engelli oğulları Mustafa’yı evinde ziyaret ederek, Mustafa’yla yakından ilgilendi. Aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, getirdiği manuel tekerlekli sandalyeyi engelli Mustafa Dağ’a hediye etti. Oğlu için getirilen tekerlekli sandalyeyi Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden alan Baba Müslüm ve anne Rukiye Dağ’ın mutluluğu yüzlerine yansıdı. Şehitkamil Belediyesi’nin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu belirten baba Müslüm Dağ, “Başkanımızın bu ihtiyacımız için bizi ziyaret ettiği için çok mutluyuz. Biz Başkanımızdan razıyız, Allah da başkanımızdan razı olsun. Allah hizmetlerini artırsın ve inşallah nice böyle güzel hizmetlerini sürdürür. Başkanımızın hasta ve ihtiyaç sahiplerinin dualarını her zaman alıyor. Oğluma hediye ettiği tekerlekli sandalyeden ve evimizi ziyaret etmesinden dolayı Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
Her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise, “Mustafa kardeşimizi bugün ziyarete geldik. Tabi çocuk yaşta talihsiz bir olay sonrası engelli kalması üzücü bir durumdur. Allah ailenin yardımcısı olsun. Bizde, devletin imkanlarını milletimiz için kullanmakla görevliyiz. Kardeşimiz evde kalmasın, en azından dışarda dolaşabileceği bir imkana sahip olsun istedik. Belediye olarak kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik. Böylece eve bağımlı olmaktan kurtulacak ve dışarda rahatlıkla dolaşabilecek. Tabi gönül isterdi ki böyle olmasın ama hepimiz bir şeylerle imtihan oluyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun. Rabim Mustafa kardeşimize acil şifalar versin” diye konuştu.