Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milletvekili genel seçimleri nedeniyle oy kullanmak için sandık başına gitti. Osman Gazi İlköğretim Okulu’nda kurulan 1298 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Bu seçimler vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Şehitkamil Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Osmangazi İlköğretim Okulu’nda kurulan 1298 numaralı sandığa gelerek, oy kullandı. Sandık başındaki görevlilere kolaylıklar dileyen Başkan Fadıloğlu, oy kullanma işlemlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek, oyumuzu kullandık. Bu seçimler vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. İstikrarın devamından yana tavır koyduk ve vatandaşlarımızın da bu konuda dikkat etmesini istiyoruz. Tabi bir seçim ortamı bu ortamda ufak tefek sıkıntılar olabiliyor. Bir okulumuzda ufak bir sıkıntı olmuştu. Tabi normal şartlarda sandık kurulunun yapması gereken bir işe dışarıdan müdahale olunca, bunun sıkıntısı biraz büyümüş. Ama esas olan burada centilmenlik çerçevesinde, nezaket çerçevesinde meselelerin çözümü, burada bir hata varsa mutlak suretle giderilir. Ama orada, dışarıdan taraf olarak bu işlere girmek pek doğru bir şey değil ki, özellikle orada güvenlik güçlerine yardımcı olmak adına hassasiyet göstermek lazım. Biz bu konuda orada bütün görev yapan arkadaşlarımıza ricada bulunduk. Mümkün olduğu kadar yatıştırdık. Ama tavırda bir terslik olunca, ister istemez hararet biraz yükseldi. Allah’a şükür sağduyu hakim oldu ve bir sıkıntı yok. Bizim amacımız, bu ülkede, bu şehirde, bu belde de huzur içerisinde bu seçimlerin sonuçlanması. İnşallah iyi bir sonuçla vatanımıza, milletimize, istikrardan yana tavır koyarak, hizmeti devam ettiririz” dedi.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu oy kullanma işleminin ardından diğer okulları da gezerek, sandık başındaki görevlilere ve vatandaşlara kolaylıklar diledi.