Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25’inci Dönem Milletvekili Genel seçimleri için sandık başına giderek, ailesi ile birlikte oyunu kullandı.
Küçük Kızılhisar Mahallesi’nde bulunan Şenel-Sabri Turan Ortaokulu’na ailesi ile birlikte gelen Başkan Tahmazoğlu, oyunu kullanarak seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Okula oy kullanmaya gelen vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Tahmazoğlu çocuklarla da yakından ilgilendi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Demokratik olmanın yolu seçimlerden geçiyor. Seçimler halkın iradesinin ortaya konulduğu zamanlardır. Bugün de milletvekili seçimlerini gerçekleştiriyoruz. Bizde bir vatandaş olarak oyumuzu kullandık. İnşallah bu seçim neticesinin ülkemizin huzuru, istikrarı, daha da gelişmesi, demokrasimizin gelişmesi, çok daha güçlenmemiz, milli birlik ve beraberliğin daha da gelişmesi için katkı sağlamasını diliyorum” dedi.
Başkan Tahmazoğlu ile aynı okul ve sandık da oy kullanan AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Erdem Güzelbey ise seçimlerin, yeni Türkiye’nin ikinci yarısına başlangıç günü olacağını ifade ederek, “Ülkemizin kalkınmasına, yeni Türkiye’ye insanlarımızın değer yargılarına sahip çıkma adına, mazlumlara sahip çıkma adına inşallah bugün iktidarımızı pekiştireceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Tahmazoğlu oyunu kullandıktan sonra, sandıkları gezerek görevlilere çalışmalarından dolayı kolaylıklar diledi. Tahmazoğlu daha sonra ilçe genelindeki oy kullanılan okulları ziyaret etti.