Gaziantep’te çalışmak içi evden ayrılan ayakkabı boyacısı Servet Çomakcı’dan (50) yaklaşık 45 gündür haber alınamıyor.
5 çocuk babası olan Çomakcı’nın 45 gün önce saat 16.00 sularında evinden çalışmak için ayrıldığı ve bugüne kadar kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.
Bulunması için ilgili yetkili mercilere müracaat eden Çomakçı’nın annesi Fatma Çomakçı ve ağabeyi Ayan Çomakçı, bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.
Kayıp adamın ağabeyi Ayan Çomakçı, “Kardeşim iki ay önce evde oturuyordu. Sabah kalktı stadyumun altında boyacılık yapmak için evden çıktı. Öğleden sonra saat 04.00 gibi de oradan çıkmış. O günden beri ondan haber alamıyoruz. Karakollara baktık, hastanelere baktık, gitmedik yer bırakmadık. Yaklaşık 2 aydan beridir yok. Arıyoruz arıyoruz, ama bulamıyoruz. Yalnız bu adam alkol kullanırdı. Buradan parayı kazanırdı, giderdi stadyumun orada alkol kullanırdı. Gece 12.00-01.00 gibi eve gelirdi” diye konuştu.
Evli 5 çocuk babası olduğunu anlatan ağabey Çomakçı, kardeşinin, konuşamadığını ve sağır olduğunu söyleyerek, “Saat 16.00 gibi çıkmış ne yaptığını bilmiyoruz. Daha önce de gitmişti. Orada da 6 gün kaldı. 6 gün sonra karakola bildiri yaptım. 6. gün sonunda sabah çıktı geldi. Ondan sonra zaten 1 hafta kaldı evde. Bir haftadan sonra da gitti bir daha kendisinden haber alamadık. Yetkilerden bulunmasını istiyorum” dedi.