Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 01-05 Haziran Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Çevre Şenliği, Protokol ve Ödül Töreni gerçekleştirildi.
Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre’nin de katıldığı program, Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan’ın açış konuşması ile başladı.
Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim ve maket yarışmalarında dereceye giren, mansiyon alan ve maket yarışmasına katılan tüm öğrencilere ödülleri verildi. Program, Çevre Haftası etkinliklerine katkı sağlayan Gaziantep Üniversitesi’ne ve Şehitkamil Belediyesi’ne Teşekkür Plaketi sunulmasıyla devam etti.
Çevre Şenliği’nde Yıldırım Beyazıt Anaokulu, Adnan A.Ş. Ortaokulu öğrencileri atık malzemelerden kıyafet defilesi, 100. Yıl İlkokulu öğrencileri atık malzemelerden kıyafet defilesi, koro ve skeç gösterileri, Mehmetçik Ortaokulu Anasınıfı damat alayı, rock in roll ve ritim grubu, Özel Mutafoğlu Okulu öğrencileri jimnastik, Servi Erdemoğlu Ortaokulu öğrencileri skeç ve Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulu koro ve ritim grubu gösterilerinin gerçekleşmesinin ardından gösteri yapan tüm okullara teşekkür plaketi sunularak program sona erdi.