Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) Mütercim Asım Kütüphanesinden faydalanarak kitap alıp okuyan üniversiteli öğrenciler HKÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz tarafından ödüllendirildi.
HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi Müdürü Mustafa Cesur tarafından son 3 yılda HKÜ Kütüphanesinden kitap alarak “İyi bir Kitap Okuyucusu” olduklarını kanıtlayan öğrencilere, Rektör Prof.Dr. Tamer Yılmaz tarafından “Teşekkür Belgesi” ve “Kitap Hediye Çeki” takdim edildi. Yılmaz, okumanın bir tutku olduğunu, okuyan kişilerin dünyaya bakış açılarının çok daha farklı olduğunu, kendisinin de okumayı çok sevdiğini ve okuyanlara değer verdiğini, bu alışkanlıklarını hayat boyu devam ettirmelerini temenni ettiğini söyleyerek öğrencileri kutladı.
Yapılan tespitlere göre Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR Bölümü öğrencisi Emine Tuğba Bahçeci 82 kitap okuyarak en çok kitap okuyan öğrenciler arasında birinci, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ferhat Yıldırım 58 kitap ile ikinci, Hukuk Fakültesi öğrencisi Handan Sönmez ise 50 kitap okuyarak üçüncü oldu.