7 Haziran seçimlerinde sandıkta en önemli belirleyici oylar arasında yer alan kararsızların da AK Parti’ye yöneldiğini ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan güçlü ve büyük Türkiye’nin emin adımlarla yürüdüğünü, vatandaşların ve Türkiye’nin boş vaatlerle kaybedecek zamanı olmadığını söyledi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, muhalefetin balık hafızalı olduğunu ifade ederek, AK Parti iktidarının göreve geldiği günleri hatırlattı. AK Parti’nin iktidara geldiği yıllarda büyük bir enkaz alındığını hatırlatan Erdoğan, o günlerde iflasın eşiğinde bir Türkiye olduğunu ve Türkiye’yi iflasa bugünkü muhalefet partilerinin kurduğu koalisyonların getirdiğini hatırlattı. Türk pasaportunun gelişmemiş ülkelerde bile itibarını yitirdiğini hatırlatan Erdoğan, AK Parti İktidarından bu yana gelişen ve kalkınan Türkiye’nin dünya genelinde büyük itibar kazandığını özellikle Türk pasaportunun artık en değerli pasaportlar arasında yer aldığını hatırlattı. Erdoğan yaptığı değerlendirmede, “Sürekli yurt dışına çıkan sanayici ve iş adamlarımız ihracatçılarımız bilir. AK Parti öncesinde AB ülkelerine giriş yapan Türk pasaportu sahiplerine büyük eziyetler uygulanır, dönüş biletinden tutunda cebinde kaç doları olduğuna kadar sorulurdu. Hatta bazı ülkelerde vatandaşlarımızın insanlık dışı yöntemlerle arandığını hatırlatmak isterim. Oysa AK Parti ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti dünya ülkeleri arasında itibarını arttırmış, Türkiye Cumhuriyeti Pasaportu da hangi ülkeye giderseniz gidin büyük bir itibar ve saygınlık görmektedir. Muhalefet balık hafızalıdır. Bize bir enkaz devredenlerin kendileri olduğunu unutuyorlar. Bugün AK Parti iktidarıyla birçok ülkede vize sorunu çözülmüş, vatandaşlarımız vize almadan birçok ülkeye istedikleri gibi seyahat etmektedir. Bunlar sadece basit bir örnek. Türkiye adeta inşaat şantiyesine dönüştürülmüş, artık Türkiye kendi silahını yapan, kendi uçağını, kendi helikopterini, kendi uydusunu yapan bir ülke haline gelmiştir. Bu gelişmelerden elbette dünyada rahatsız olan güçler var. O güçlerin Türkiye’deki uzantıları bulunmakta. Halkımız artık boş vaatlere kanmıyor. Türkiye’yi imar ettik, etmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızın başında gördüğümüz kararsızların hızla AK Parti saflarında yer aldığını görmek 7 Haziran’ın AK Parti zaferiyle taçlanacağının en güzel işaretlerinden birisidir. Gençliğimiz, kadınlarımız, memurlarımız, işçilerimiz, toplumun bütün kesimleri bu gün ortak payda olarak AK Parti’yi görmekte, AK Parti tabanında birleşmektedir” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli sendikaları da ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, sendika yetkilileriyle genel sorunlar üzerinde görüş alışverişinde bulundu.