Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Engelsiz İstihdam Merkezini ziyaret etti.
Gaziantep’te göreve başladıktan sonra öncelikli olarak, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesini ziyaret ettiğini belirten İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Engelsiz Atolyeleri gezdi. Gülveren, engellilerin ürettikleri ürünleri ve Gaziantep in ünlü Kuruluşlarının bez çantalarının burada üretildiğini görünce mutluluğunu şöyle belirtti.
"Ben birçok Dernekler gezdim, çoğunlukla kişilerin toplanıp çay içip sohbet ettiği yerler olarak bilirim. Ama burada farklı bir şeyler var. Engelliler üretiyor. Herkes işinde gücünde. Hem kendilerini yenileyip, üretiyorlar, hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Ayrıca Gaziantep e yakışan ve örnek olacak böyle bir İstihdam Merkezini tahsis eden Şehitkamil Belediye Başkanını kutluyorum. Engellilerin sürekli iş üretmeleri için destek olan Gaziantep in ünlü marka kuruluşlarının da Engelsiz İstihdam Merkezini iş vermelerini takdirle karşıladım."