Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesinde yılın annesi seçilen Ayşe Gül Güngördü’yü evinde ziyaret etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesinde yılın annesi seçilen Ayşe Gül Güngördü’yü evinde ziyaret ederek kendisine ve çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Annenin Göllüce Mahallesindeki evine giden Fadıloğlu, eşi vefat ettiği için 7 çocuğuna bakmak zorunda kalan fedakar anneye ve çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarını büyütmek için fıstık kırdığı öğrenilen Güngördü’nün imam nikahlı eşini kaybettikten sonra yaşları 6 ile 19 arasında değişen Güllü, Levent, Mehmet, Fatoş, Serkan, Enes ve Ahmet adındaki çocuklarına baktığı ve onların hayata tutunmaları için büyük bir fedakarlık gösterdiği belirtildi. Şehitkamil Belediyesi’nin de aileye büyük destek verdiği ve çocukların bir çok ihtiyacını karşıladığı öğrenildi. Aileyi ziyaretinde çocuklara hediyeler veren Fadıloğlu, fedakar anneyi gösterdiği gayretler için kutladı. Anneye çiçek ve elektronik ev aleti veren Fadıloğlu, çocuklara da oyuncak verdi. Oyuncaklarını Başkan Fadıloğlu ile birlikte açan çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken Enes kendisine hediye edilen kumandalı arabayı görünce "Aboooo" dedi. Enes, arabayı Başkan Fadıloğlu ile birlikte kullandı.
Annenin çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için tek başına gösterdiği hayat mücadelesini takdirle karşıladıklarını söyleyen Fadıloğlu, “7 tane evladı bir başına, bunları sorunsuz bir şekilde topluma kazandırıyor olabilmek bir ayrıcalık olsa gerek. Resmi nikahı, herhangi bir sosyal güvencesi olmadan şu küçücük ortamda devletin imkanlarını maksimum düzeyde kullanıp pırıl pırıl, tertemiz, çok lüks olmayabilir ama temiz bir ortamda bu çocukları topluma kazandırmaya çalışıyorsa bizim için bu yeterli olsa gerek. İnşallah bizler de anne ve baba duası alanlardan oluruz. Tekrar tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kendi yaşadıklarını çocuklarının da yaşamaması için anneye çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Şehitkamil İlçesinde yılın annesi seçilen Ayşe Gül Güngördü ise yaptığı konuşmada, ”Belediyemizden, başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. Bizleri saydığı, sevdiği ve bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.