Katıldıkları çeşitli turnuvalarda dereceler elde ederek Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını başarıyla temsil eden satranç şampiyonları düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının satranç sporuna özel önem vererek, satrancın Gaziantep ve ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde yaygınlaşmasında öncülük görevi yaptığını ifade eden GKV Özel İlkokulu Müdürü Hüseyin Emre, düzenlenen törenle 2014-2015 eğitim-öğretim yılı boyunca ulusal ve yerel olmak üzere çeşitli satranç turnuvalarında ödüller alan öğrenciler için özel bir ödül töreni düzenlediklerini ifade ederek sporcuları kutladı.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen törene ödül alan öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra GKV Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, GKV İlkokul Müdürü Hüseyin Emre, GKV İlkokul Müdür Yardımcısı Ayfer Küçükdurmaz, öğretmen ve öğrencileri katıldı. 2014-2015 eğitim öğretim döneminde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinden Dila Baloğlu toplam 13 ödül, Kaan Zencirkeser toplam 9 ödül, Ömer Işık toplam 8 ödül, Demir Demiroğlu toplam 4 ödül, Sıdıka Taşar toplam 4 ödül, Arif Berk erke toplam 2 ödül alarak başarılarının gururunu yaşarken GKV Özel Okullarının satranç sporunda yerini başarı tablosuna yazdırdılar. Gaziantep Kolej Vakfı Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, “Hiç bir başarı tesadüf değildir. Okullarımızda satranç sporunun sevilip, geliştirilmesi için okul öncesi dönemden başlayarak temel ve ileri düzeyde yoğun eğitimler veriyoruz. Ulusal ve yerel bütün turnuvalara katılmaları için teşvik ediyoruz. Öğrencilerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı yürekten kutluyor, başta satranç eğitmenlerimiz Süleyman Okan ve Gülser Kırlangıç olmak üzere emeği geçen yönetici, öğretmen ve bize destek veren değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Düzenlenen törenle ödüllerini alan öğrenciler günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.